Antena Căutare

VIDEO! Pianistul fara maini Liu Wei, castigatorul concursului "China's Got Talent"

Liu Wei, pianistul chinez fara maini, a fost declarat, duminica, castigatorul concursului de talente "China's Got Talent". Tanarul, in varsta de 23 de ani, si-a pierdut ambele brate intr-un accident suferit la varsta de 10 ani. El a castigat competitia interpretand cu degetele de la picioare piesa "You're Beautiful" a lui James Blunt

Alaturi de titlul de castigator, Liu Wei a mai primit si oportunitatea de a colabora cu o casa de discuri din Los Angeles, care il va ajuta in lansarea pe plan muzical.

Locul al doilea in aceasta competitie a fost ocupat de actorul de comedie stand-up Zhang Fengxi, in varsta de 7 ani, urmat de cantaretul Cai Xiuqing, de 23 de ani.

La finala concursului "China's Got Talent" din Shanghai au participat si artisti din alte tari, inclusiv finalisti ai concursurilor din Marea Britanie si SUA de anul trecut, informeaza BBC.

Competitia face parte din seria de concursuri de talent la nivel mondial, lansate sub franciza detinuta de producatorul britanic Simon Cowell.

Sursa: jurnalul.ro

Mama scriitorului Musina, dosar penal pentru "cultivare de droguri"... VIDEO! Kosik, elefantul vorbitor din Coreea de Sud, uimeste cercetatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x