VIDEO! Prietenii lui cei mai buni, pianul si partiturile de Beethoven: are cinci ani si zece degete magice

Orice copil la varsta frageda incanta. La propriu. Incepe sa descopere lumea, sa invete lucruri, incepe sa-si construiasca ceea ce pentru un om s-ar putea numi "devenire". Va deveni. El. Un pusti de cinci anisori care are un talent uimitor. Canta la pian ca nimeni altul.

Jacob Velasquez este micutul care si-a uimit parintii, apropiatii, profesorii, lumea intreaga. La doar cinci ani, prietenii lui cei mai buni sunt suntele redate superb de pian cu ajutorul mainilor sale micute.

Pentru el numele Beethoven si Mozart rezoneaza si este mai mult decat fericit atunci cand are in fata partituri cu note muzicale.

Jacob a inceput sa cante la pian in urma cu doar un an, iar intr-o luna a invatat sa interpreteze Sonata lui Mozart. Mama micutului a ramas uimita de talentul incredibil al fiului sau. Prima data cand a auzit pianul, a crezut ca cel care canta este sotul ei.

Desi inca nu ajunge cu picioarele la pedalele pianului, degetele ii aluneca pe clape, ca cele ale unui adevarat artist. Se pare ca Jacob are o asa numita memorie fotografica, pentru ca reuseste sa prinda extrem de repede, dupa auz, notele muzicale pe care abia acum a inceput sa le studieze. Profesoara sa de pian spune ca baietelul are capacitatea de a invata o partitura pe care ceilalati copii o deprind intr-o luna, in urma unei singure lectii.

Micutul a inceput deja sa ia parte la concursuri si la emisiuni televizate din SUA, iar talentul sau i-a uimit pe artistii pianului. Iata o demonstratie a "micutul mare pianist"!

Sursa: DailyMail

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri