Antena Căutare

VIDEO! Primul om cu transplant total de fata a aparut in public

"Beneficiarul" primului transplant total de fata a aparut in public, pentru prima data. La patru luni de la interventia care i-a schimbat viata, barbatul s-a obisnuit deja cu noul lui chip. Si, chiar daca recuperarea va mai dura ani buni, Oscar spera ca, intr-o buna zi, sa duca o viata normala.

O zi intreaga au muncit cei 30 de medici sa-i daruiasca tanarului pacient o noua infatisare. La patru luni de la interventia care i-a schimbat viata, Oscar a tinut sa arate intregii lumi ca operatia a fost un succes.

"As vrea sa multumesc intregii echipe, familiei donatorului si in mod special familiei care m-a sustinut in aceasta perioada", a declarat Oscar dupa operatie.

Barbatul de 31 de ani poate acum sa manance si sa respire normal, lucruri de care a fost privat dupa ce s-a impuscat accidental la ferma la care lucra. Interventia a fost o premiera si pentru doctorii spitalului din Barcelona.

Oscar a fost operat in martie, atunci cand medicii i-au inlocuit practic intregul chip: muschii, pielea, buzele, maxilarele, dintii si chiar pometii. Desi mai are nevoie de cel putin 18 luni de recuperare, Oscar este optimist. Si spera ca intr-o buna zi va putea sa duca o viata normala.

In timpul scurs de la operatie, corpul barbatului a respins de doua ori noua fata. De fiecare data insa, medicii au reusit sa o salveze.


Persoana decedata, numita la conducerea Ministerului Agriculturii... NASA a descoperit 140 de planete de marimea Pamantului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x