Antena Căutare

VIDEO! Printul Harry s-a plimbat cu motorul si a baut palinca de prune

Imagini exclusive cu printul Harry care a petrecut Pastele in Romania. Printul Harry si-a petrecut noaptea de duminica spre luni in satul covasnean Valea Zalanului, unde tatal sau, printul Charles, are mai multe proprietati.

Cu ocazia primei sale vizite in Romania, printul Harry al Marii Britanii, si-a petrecut noaptea de duminica spre luni in localitatea covasneana Valea Zalanului, relateaza Mediafax. Luni dimineata, fiul printului Charles a participat la o cursa enduro. Fiul cel mic al printului Charles si-a petrecut sarbatorile de Pasti la resedinta contelui Kalnoky din localitatea covasneana Miclosoara, un conac construit in secolul al XVI-lea.


Potrivit unor surse locale citate de Mediafax, printul Harry a ajuns, duminica seara, de la Miclosoara la Valea Zalanului, fiind insotit de mai multe persoane. Acesta petrecut noaptea de duminica spre luni intr-una din casele detinute de tatal sau.

Cu ocazia vizitei in Romania, printul a fost servit cu produse traditionale de Paste, precizeaza agentia de presa.

Potrivit surselor locale citate de Mediafax, printul Harry a parasit in cursul dupa-amiezii localitatea Miclosoara, alaturi de persoanele care l-au insotit.

Printul Harry, care a ajuns in Romania vineri, ar urma sa paraseasca tara noastra in aceasta dupa-amiaza.

foto: antena3

VIDEO! Filipine: o tanara face surf pe spatele unui rechin-balena... VIDEO! Un avion a spulberat o femeie in momentul decolarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x