Antena Căutare

VIDEO! Roswell: prima farfurie zburatoare, fotografiata de aproape!

Intr-o noua filmare postata pe internet, o farfurie zburatoare a fost surprinsa aterizand in apropierea orasului american Roswell, zona in care se spune ca au mai aparut extraterestri si in trecut.

Potrivit Daily Mail, imaginile au fost preluate de catre un sofer care conducea pe o autostrada din regiune. In filmare se poate vedea cum farfuria zburatoare se apropie de niste constructii industriale si aterizeaza in spatele acestora.

In ciuda faptului ca obiectul zburator se vede foarte clar, numeroase persoane care au vizualizat clipul spun ca este un trucaj. Acestea sustin ca zona in care aterizeaza farfuria zburatoare este una din Europa, posibil din Marea Britanie, nu din Statele Unite.

Teoria aceasta este contrazisa de faptul ca masina din care au fost surprinse imaginile este condusa pe partea dreapta a drumului, ceea ce face imposibil faptul ca aceasta sa se fi aflat in Marea Britanie.

De asemenea, scepticii spun ca autoturismele care se observa in filmare par a fi de origine europeana deoarece sunt mai mici decat cele conduse de americani.

Foto: YouTube

VIDEO! Horoscop: 23 februarie, confuzie totala! Berbecii se vor indragosti!... Vezi cum se joaca un animalut "de-a v-ati ascunsea"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x