Antena Căutare

Video. S-a plimbat prin mall ore în şir sperând că oamenii îşi vor da seama. Ce este în neregulă cu această femeie

Imaginile cu o tânără care se plimbă nestingherită printr-un mall din SUA fac înconjurul lumii. De ce este atât de special clipul?! 

Imaginile cu o tânără care se plimbă nestingherită printr-un mall din SUA fac înconjurul lumii. De ce este atât de special clipul?!

Jen, expertă în body painting, s-a gândit să le joace o farsă oamenilor dintr-un mall din Towson, Maryland. Aceasta a stat trei ore să deseneze o pereche de blugi şi o bluză pe corpul unei tinere, ca mai apoi să meargă împreună la cumpărături.

Femeia a purtat un fular, o căciulă, o pereche de chiloţi tanga şi încălţăminte. Pentru ca niciun detaliu să nu le dea de gol, modelul a avut plasturi pe sâni, iar lenjeria intimă pe care a folosit-o a fost "invizibilă", scriu cei de la The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am vrut să vedem dacă oamenii vor observa şi cum vor reacţiona. A fost o experienţă interesantă”, a mărturisit Jen.

Într-un final, cei care au îndrăznit să le abordeze pe Jen şi modelul ei în mall au aflat despre ce e vorba.

Bebelușii au mai multe abilități decât am putea crede. Iată de ce să ne adresăm celor mici așa cum vorbim cu adulții... Mai mulți copii au făcut artă din cadourile primite de Ceaușescu. Ce s-a întamplat cu darurile fostului dictator: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x