Antena Căutare

VIDEO! Sankt Petersburg: Pui de jaguar sarbatoriti la zoo

Trei pui de jaguar vor fi sarbatoriti astazi la gradina zoologica din Sankt Petersburg, la implinirea varstei de o luna. Jaguarii se nasc rar in captivitate, dar, de aceasta data, evenimentul este cu totul deosebit: desi sunt tripleti, puii sunt de culori diferite.

Doi dintre micii jaguari au blana patata, caracteristica speciei lor, dar cel de-al treilea este in intregime negru. Desi nu cantaresc mai mult de doua kilograme fiecare si incap, cu totii, intr-o galeata, lucratorii gradinii zoologice sunt deja foarte atenti cand au de-a face cu ei.

Specialistii au avertizat ca instinctul de fiara salbatica se poate manifesta de la varste foarte fragede si cine nu este atent ar putea sa simta acest lucru pe pielea sa. Si tot instinctul este motivul pentru care jaguarii se reproduc greu in captivitate.

Femela de jaguar nu-si accepta sotul in aceeasi cusca decat pentru cateva zile, dupa care acesta trebuie trimis inapoi acasa. Expertii din Sankt Petersburg privesc ca pe un mare succes faptul ca au convins familia de jaguari sa aduca pe lume pui, pentru a doua oara. Micile feline vor fi, probabil, trimise unor gradini zoologice din strainatate, dupa ce li se va da nume, in urma unui concurs public.

VIDEO! Vezi repetitiile cavaleriei regale pentru nunta regala!... Panou controversat in Timisoara: Un bebelus promoveaza homosexualitatea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x