Antena Căutare

VIDEO spectaculos! A reușit cea mai lungă aruncare la baschet: Peste 30 de metri, sau cât un bloc de zece etaje!

La 11 noiembrie 2013, Corey "Thunder" Law, jucător la faimoasa echipă de baschet Harlem Globetrotters, a aruncat perfect mingea la coș, de la o distanță de 33,45 m, fapt consemnat în Guinness Book of World Records.

La 11 noiembrie 2013, Corey "Thunder" Law, jucător la faimoasa echipă de baschet Harlem Globetrotters, a aruncat perfect mingea la coș, de la o distanță de 33,45 m, fapt consemnat în Guinness Book of World Records, notează Agerpres.

Acțiunea s-a desfășurat la US Airways Center din Phoenix, Arizona, SUA, cu prilejul celebrării Guinness World of Records Day 2013 (GWR Day 2013). Alți trei sportivi de la Globetrotters și-au încercat puterile, însă aruncarea lui Law a fost de departe cea mai reușită.

Precedentul record era deținut de fostul jucător de la Pepperdine University, Elan Buller, cu 31,9 m, stabilit în 2011.

Potrivit www.harlemglobetrotters.com, ''Thunder'' a stabilit, în noiembrie 2014, un nou record. El a reușit o aruncare, de data aceasta, cu spatele, de la 25 de metri, într-o demonstrație organizată în cadrul aceluiași centru sportiv din Phoenix.

Law a doborât precedentul record de 21,9 metri.

A băut suc de morcovi în fiecare zi, timp de opt luni, şi s-a vindecat de cancer! Vezi reţeta minune... VIDEO! Nouă isterie pe internet: ALBASTRU, ROZ sau MOV? Ce culoare are părul acestei femei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x