Antena Căutare

VIDEO! Spre varful Aconcagua pe biciclete

Anul incepe cu o provocare pentru patru alpinisti romani. Vor incerca sa cucereasca cel mai inalt munte de pe cele doua continente americane. In premiera mondiala, doi dintre ei vor incerca sa urce cea mai mare parte a drumului spre varful Aconcagua pe biciclete.

Este sentimentul victoriei pe care acum vea sa-l incerca si Mihai. Si-a propus sa vada lumea de sus, de pe Aconcagua. Si nu se lasa pana nu reuseste.

Mihai are 31 de ani si iubeste muntele de cand se stie. Expeditia in care va pleca maine insa este cea mai mare provocare din viata lui. In Argentina il asteapta alti trei temerari.

Vor incepe ascensiunea saptamana viitoare. Echipati cu tot ce e nevoie pentru a face fata conditiilor dure de la astfel de altitudini: frig, aer rarefiat, radiatii solare.

Dar pentru expeditia romaneasca, miza este si mai mare. Doi dintre membrii echipei vor incerca sa urce cea mai mare parte a drumului pe biciclete, in premiera mondiala.

Expeditia ar trebui sa se incheie pe 2 februarie. Aconcagua a fost cucerit pentru prima oara in 1897, iar primul alipinist roman care a ajuns pe varful de 6962 de metri a fost alpinistul David Neacsu, in 1996. In martie 2011, Iulian Sarbu si Marius Roca au cucerit si ei varful Aconcagua, aducand in tara cateva secvente video impresionante.

VIDEO! Cum poti face un bebelus sa se opreasca din plans!... VIDEO! Omul-animal, asa cum nu l-ai mai vazut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x