Căutare Live

VIDEO: Stai uşor, că nu mai merge cu "degete de pianist". Fantoma de la operă, cântată cu picioarele, în duet, pe pian

Au zis-o alţii, ai folosit-o şi tu măcar o singură dată, dar asta cu "degete de pianist" e deja fumată, gata, nu mai merge. Mai nou, oamenii cântă la pian cu picioarele, în paşi de dans, iar ca "aroganţa" să fie şi mai mare şi-au ales să cânte "Fantoma de la Operă".

Cei doi specialişti u făcut un spectacol senzaţional, iar oamenii s-au adunat ca la urs. I-a ajutat tehnologia, iar un pian uriaş le-a căzut la picioare.

Trei fandări, o pendulare şi două flexări, iar notele încep să iasă. Oamenii cântă "Fantoma de la Operă", cu picioarele, în duet! Dacă dai PLAY, te uiţi până la capăt 100%

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri