Antena Căutare

VIDEO! Sute de persoane, in lenjerie intima la metrou

Sute de persoane din intreaga lume au circulat cu metroul fara sa poarte pantaloni pentru a sarbatori a 11-a editie a evenimentului denumit "Ziua fara pantaloni", organizat de glumetii de la Improv Everywhere, scrie Daily Mail.

"Ziua fara pantaloni" a inceput in 2001 in New York cu doar sapte participanti. In prezent, la sarbatoarea anuala participa 60 de orase din intreaga lume, printre care se numara Washington, Madrid, Toronto si Ciudad de Mexico.

Improv Everywhere a invitat oamenii pe Facebook la eveniment, peste 16.000 de persoane spunand ca vor participa. Ei au fost instruiti ca, desi nu poarta pe ei pantaloni, in metrou sa se comporte normal, ca si cum ar avea o tinuta obisnuita.

Obiectivul "Zilei fara pantaloni" este sa-i faca pe cei care nu sunt implicati in eveniment sa rada. "Scopul este sa radem si sa ne distram. Cel mai important lucru este reactia persoanelor care nu participa", a spus organizatorul Dan Becherano.



Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Columbia: O cutie de calculator a devenit adapostul unui pui de urs... Vezi noua galaxie spirala, descoperita de Hubble!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x