Antena Căutare

VIDEO! Teorie controversata: Jack Spintecatorul ar fi fost de fapt femeie

O noua carte, care sustine ca Jack Spintecatorul, temutul criminal in serie al Marii Britanii din secolul 19, era de fapt femeie, naste mari controverse printre istorici.

Scriitorul si istoricul John Morris, in varsta de 62 de ani, sustine ca Lizzie Williams, o galeza, este de fapt Jack Spintecatorul.

Lizzie Williams era sotia unuia dintre principalii suspecti ai crimelor, insa nu a fost vreodata interogata de politie.

2012/05/09/582540-lizzie.jpg

Autorul cartii intitulate "Jack Spintecatorul: Mana unei femei" isi sustine teoria prin faptul ca niciuna dintre victimele criminalului nu a fost agresata sexual.

"Exista dovezi clare ca Jack Spintecatorul era de fapt femeie. Insa, pentru ca toata lumea crede ca era barbat, toate datele care arata contrariul au fost ignorate", a marturisit John Morris.

Jack Spintecatorul a ucis 5 femei, din districtul londonez Whitechapel, in toamna anului 1888. Victimele sale, Marry Ann Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes si Mary Jane Kelly, erau toate prostituate.

O alta dovada invocata de John Morris care sustine ideea ca Lizzie Williams a fost autoarea crimelor este faptul ca trei dintre victime au fost gasite cu uterul scos. Potrivit datelor, Lizzie Williams nu a putut sa aiba copii, acesta fiind unul din motivele pentru care a comis crimele.

De asemenea, cateva haine de femeie au fost gasite in cenusa unde a fost incendiata Mary Kelly. Potrivit anchetatorilor, hainele nu apartineau victimei. Mai mult, se pare ca Mary Kelly, ultima victima, a fost amanta sotului lui Lizzie Williams.

Curand dupa crimele sangeroase, Lizzie a suferit o depresie puternica. Femeia a murit de cancer in 1912.

John Morris a scris cartea alaturi de tatal sau, bazandu-se pe numeroase documente medicale si legale ale politiei din acea perioada.

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: evanevanstours.co.uk

O operatie pe creier va fi transmisa in direct pe internet... Cercetatorii au emis o noua teorie cu privire la Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x