Antena Căutare

VIDEO! Trib indian, descoperit in inima junglei amazoniene

Membrii tribului vorbesc o limba necunoscuta si folosesc unelte primitive pentru a vana

Autoritatile din Peru au dat publicitatii imagini ale primei intalniri cu un trib din Amazon ce nu fusese contactat pana de curand.

Inregistrarea a fost realizata in Rezervatia Kugapakori Nahua Nanti, de catre angajati ai Institutului National de Dezvoltare al populatiilor din Anzi, amazoniene si afro-peruviene (Indepa). Imaginile au fost filmate anul trecut, insa abia acum au fost date publicitatii.

Reprezentantii Indepa s-au intalnit cu tribul indigen in august 2009, in timp ce monitorizau punctele de control instalate pentru a preveni intrarea in rezervatie a persoanelor neautorizate, in special a taietorilor de lemne, informeaza ITN.

Filmul, care a fost prezentat la Muzeul National din Lima, ii arata pe membrii tribului amazonian interactionand cu angajatii Indepa.

"Credem ca primul contact a fost realizat deoarece indigenii au coborat de-a lungul fluviului in cautare de mancare. Avem imagini si am reusit sa interactionam cu ei, pentru a vedea cum isi duc traiul zilnic. Am putut sa le aducem si unelte pe care le-au folosit la vanat, pescuit si gatit", a declarat presedintele Indepa, Mayta Capac Alatrista.

Sursa: jurnalul.ro

Obama, cel mai mare poluator din lume... Coliziunea a doua gauri negre de dimensiuni diferite, simulata de astrofizicienii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x