Antena Căutare

VIDEO! Un american duce a patra batalie cu cancerul

Caz medical iesit din comun in Statele Unite! Un barbat se pregateste pentru o noua lupta cu cancerul, dupa ce a invins deja cumplita boala, si nu doar o data, ci de trei ori. El este convins ca iubirea familiei si prietenilor il vor ajuta sa fie, din nou, biruitor.

Fred Murrow spune ca viata l-a invatat sa creada in miracole. Si nimeni nu l-ar putea contrazice. Acum cinci ani, a castigat prima batalie cu cancerul la prostata. Trei ani mai tarziu, medicii i-au descoperit, din nou, teribila boala, de aceasta data, la plamani - desi nu fumase nicio tigara in viata lui. A invins din nou, sustinut de sotia care-i sta alaturi inca din adolescenta.

In ianuarie, maladia l-a lovit din nou pe Fred, intr-o forma neobisnuita - cancer la san, rar la barbati. A iesit invingator si in aceasta lupta si a crezut ca razboiul s-a terminat. Dar, din nefericire, nu era asa.

Prietenii lui Fred au recunoscut, in lupta sa cu boala, tenacitatea si optimismul care i-au adus succesul si ca patron de mica intreprindere. Nenorocirea care s-a inversunat impotriva sa nu i-a rapit credinta, desi i-a schimbat perspectiva asupra vietii.

Amandoi parintii lui Fred au fost rapusi de cancer. El si copiii sai intentioneaza sa-si faca analize pentru a vedea daca boala nu se transmite genetic. Pana atunci, Fred ramane convins ca va invinge si in noua sa batalie pentru viata.



O japoneza a aflat de pe YouTube ca familia ei a supravietuit cutremurului... VIDEO! Struti pe strazile din Pitesti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x