Antena Căutare

VIDEO! Un chinez a trait 4 ani cu o lama de cutit in craniu

Caz medical incredibil in China, unde un barbat a trait, 4 ani, cu o lama de cutit in interiorul craniului, fara sa stie. Descoperirea a fost facuta de curand cand, chinuit de migrene, barbatul s-a dus la spital pentru a cere ajutor.

Ameteli, gust amar, sangerari cu o cauza necunoscuta in cavitatea bucala si migrene infioratoare. Au fost semnele ca ceva nu era in ordine cu starea de sanatate a barbatului de 37 de ani. Nimeni nu se astepta, insa, la un asemenea diagnostic.

In urma radiografiei, medicii au observat ca Li Fu avea in craniu o lama de 10 centimetri. "Ne-am uitat in gura, dar nu am vazut nicio cicatrice. Este foarte ciudat cum a ajuns lama de cutit in capul barbatului", a declarat un medic.

Durerile au inceput cu 4 ani in urma, la putin timp dupa ce chinezul a fost victima unui jaf. Lucra ca sofer de taxi atunci si a fost injunghiat in falca dupa ce a incercat sa-l opreasca pe hot sa fuga cu toata agoniseala lui. Politistii care au investigat cazul, au prins infractorul si au gasit si manerul cutitului. Lama insa nu.

Operatia de indepartare a obiectului a durat patru ore, iar medicii spun ca doar o minune face ca barbatul sa fie inca in viata. Lama ii afectase limba, dar era la distanta milimetrica de artera care ducea spre creier.

Studiu: Bustul romancelor s-a marit in ultimii 30 de ani... Japonia va organiza primul maraton pentru androizi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x