Antena Căutare

VIDEO! Un prezentator BBC a adormit la pupitrul stirilor

Cu totii stim ca este foarte greu sa ne trezim dimineata, si uneori ne ia somnul pana la birou, ba in metrou, ba in autobuz. Un prezentator de la BBC a fost insa mult prea obosit, incat a adormit la pupitrul stirilor.

Simon McCoy, in varsta de 50 de ani, a fost surprins de camerele de luat vederi in timp ce tragea un pui de somn chiar in timpul emisiunii, relateaza Daily Mail

Cand a sesizat ca este in direct a incercat sa scape de momentul penibil, dar fara succes: era nauc si abia putea tine ochii deschisi. Milioane de telespectatori s-au amuzat dupa acest incident.


Ulterior, pe contul sau de Twitter, McCoy a negat faptul ca ar fi atipit in timpul emisiunii, sustinand ca totul a fost o gluma.

Simon McCoy nu este la prima experienta de acest gen. Intr-o alta situatie la fel de jenanta, petrecuta in urma cu doi ani, prezentatorul rubricii meteo, Tomasz Schafernaker, a fost surprins de camerele de luat vederi in timp ce-i arata degetul mijlociu aceluiasi McCoy.


foto: Daily Mail

FOTO! Vezi cum arata cel mai indepartat grup de galaxii!... China: O maimuta refuza sa mai faca spectacol pentru vizitatori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x