Antena Căutare

VIDEO! Un prezentator BBC a incurcat iPad-ul cu un top de hartie

Un prezentator al postului BBC a aparut pe post tinand in mana un top de hartie. Jurnalistul s-a grabit sa mearga spre studioul de filmare si a confundat hartiile cu iPad-ul sau.

Simon McCoy, in varsta de 51 de ani, si-a dat seama de greseala, dar nu si-a intrerupt relatarea despre adaposturile pentru alcoolici. A ramas cu topul de hartie in mana pana i-a dat legatura unui alt coleg.

Conform The Guardian, purtatoare de cuvant a postului britanic a clarificat situatie: „In aceasta dimineata, cand Simon McCoy se pregatea sa isi prezinte reportajul, in loc sa-si ia tableta pentru relatare, a gresit ai a apucat un top de hartie care se afla langa aceasta. Din cauza vitezei specifice stirilor transmise in direct, nu a avut ocazia sa le schimbe”.

Nu este pentru prima data cand Simon McCoy face o gafa in direct. Anul trecut, a fost filmat stand cu capul pe pupitrul de stiri si s-a spus ca atipise in pauza de publicitate.

Foto: YouTube

"Dezgustatorii" de la "Neatza" au fost la BikeFest 2013... Liniste la masa! Pedepse pentru clientii care vorbesc, la un restaurant din New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x