Antena Căutare

VIDEO: Unde sa NU ascunzi 16 kilograme de marijuana

Ca sa-i tina pe politisti departe de drogurile sale, un traficant american si-a luat un aligator. Omul stia ca, fiind eliberat conditionat, poate fi verificat de oamenii legii in orice moment. Iar ca sa-i determine pe agenti sa nu se apropie de stocul sau de marijuana, l-a ascuns sub uriasa reptila.

"Mr Teeth”. In traducere, "Domnul Dinti". Un aligator de rasa. Si, dupa cum se poate vedea in imaginile de mai sus, nu a primit acest nume pur intamplator. Politistii de la brigada antidrog l-au gasit intr-un container din plexiglas, asezat deasupra unui morman de marijuana. Mai precis, plasat pe post de topping pe 16 kilograme de "iarba".

Agentii au sunat imediat la Protectia Animalelor, care le-a venit in ajutor. Animalul a fost bagat in cusca si dus la un adapost. Vecinii traficantului nu pot crede nici acum ca cineva poate tine un aligator pe post de paznic.

O femeie a fost atat de marcata de cele vazute, incat a cerut ca imaginea sa ii fie protejata. Se teme ca vecinul ei va trimite animalul sa ii faca o vizita, cand va iesi din inchisoare.

Se pare ca stapanul aligatorului era mare iubitor de animale. Mai tinea in curte un pitbull matur si cativa pui din aceeasi rasa, fara sa se teama pentru siguranta lui sau a fiului de cativa ani.

Stapanul animalului este acum cercetat sub acuzatia de comercializare de substante interzise. Captura pe care “Domnul Dinti” o apara valora mai bine de 100.000 de dolari.

foto: Daily Mail

Coasta de vest a Australiei, lovita de un tsunami de praf rosu... Protestatar pur-sange: Cezar Avramuta continua sa fluture tricolorul in Piata Universitatii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x