Căutare Live

VIDEO! Vezi cea mai trasnita costumatie de Halloween: Copilul -“Spanzuratoare”

Videoclipul postat in urma cu doar doua zile a strans peste un million de vizualizari

In Statele Unite ale Americii, sarbatoarea de Halloween este asteptata cu sufletul la gura de amatorii de senzatii tari. In fiecare an, parintii si copiii incearca sa surprinda pe toata lumea cu originalitatea costumelor, care cu cat sunt mai inspaimantatoare, cu atat sunt mai apreciate de catre ceilalti participanti la concursul neoficial.

Unul dintre cei mai transit costum din 2013 va fi, cu siguranta, cel al copilasului din clip. Culmea, costumatia nu este nici macar foarte costisitoare, tatal sau prinzandu-I pe hainute mai multe leduri, care-l transforma pe micut in in celebra victima din jocul “Spanzuratoarea.

Foto: hepta

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri