Antena Căutare

VIDEO! Vezi cel mai prost jaf al tuturor timpurilor!

Doi hoti dintr-un orasel din Germania se pot lauda cu cea mai putin spectaculoasa spargere a tuturor timpurilor. Dar si cea mai hazlie. Indivizii au incercat sa jefuiasca o sala de jocuri. Au scos si arma. Dar de aici lucrurile s-au complicat putin.

Facuse totul ca la carte. Se echipase cu sapca, gluga si cagula, exact cum vazuse in filme. Avea si un pistol pe care l-a indreptat spre administratorul salii de jocuri. Cu un gest ferm. Jaful trebuia sa fie o joaca de copii.

Ceva insa nu a mers bine. Si asta se vede din imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Clientii care au avut curiozitatea sa ridice privirile nici nu s-au sinchisit de arma. Barbatul in tricou alb nici macar nu si-a schimbat pozitia numai buna de plaja. Ba chiar a raspuns obraznic la amenintari.

Hotul e derutat. Nici tovarasul lui nu pare sa aiba mai multa prestanta. Pistolul lui, nici atat. Totusi, femeia care administra sala se apropie de ei. Dar nu isi pune mainile in cap, ci in sold. Nici nu se tranteste pe jos, ci se rezeama cu calm de un scaun. De deschis sertarul cu bani nici nu se pune problema. Moment in care hotii decid ca e cazul sa se descurce singuri.

Dar, pentru ca ceva inceput prost se termina si mai prost, cei doi gasesc sertarul incuiat. Si pleaca pe fuga. Cu buzunarele la fel de goale precum au venit.


VIDEO! O rata si boboceii ei, "zburati" de o rafala de vant!... A reinceput goana dupa aur, in Australia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x