Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum arata femeia VAMPIR!

Salonul International al tatuajelor din Caracas a avut anul acesa un invitat special in persoana Femeii Vampir. De profesie avocat si mama a trei copii, ea vrea sa demonstreze ca libertatea se poate exprima sub diferite forme.

In varsta de 35 de ani, Maria Jose Cristerna a inceput sa se tatueze cu peste 10 ani in urma. Casatorita de la varsta de 17 ani cu un barbat violent, femeia spune ca asta a fost modalitatea de a-si arata revolta. Tatuajele o fac sa se simta razboinica. Iar cerceii, coarnele si dintii ascutiti nu fac decat sa ii completeze look-ul.

Modul in care si-a modificat corpul i-au adus si numele de Femeia-Vampir. Mexicanca nu s-a lasat insa afectata. Desi a fost menita sa o jigneasca, porecla nu a facut decat sa o ajute.

Femeia a dat autografe si i-a sfatuit pe toti cei prezenti sa nu se lase afectati de prejudecati. Sa isi urmeze instinctul si sa isi modifice corpul cum si cat simt nevoia.



foto: worldmustbecrazy.blogspot.com

Pot scapa stelele din galaxiile lor?... VIDEO! Un ren a scapat nevatamat dupa ce a fost lovit violent de o masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x