VIDEO! Vezi cum arata turnul sub forma de trofeu de fotbal!

Cel mai bogat oras din China are acum si cel mai opulent turn din lume. Are forma unui trofeu de fotbal, 74 de etaje si 328 de metri inaltime. Ceea ce il face inedit cu adevarat e, insa, faptul ca poate gazdui intreaga populatie a orasului, de doar 2.000 de oameni.

Fiecare locuitor are economii la banca de 250 de mii de dolari. Tocmai de aceea, oraselul din estul Chinei este considerat de autoritati simbolul puterii.

Interiorul turnului este unul extrem de luxos, cu statui din aer, un restaurant cu 1.500 de locuri, gradini fabuloase si piscini in varful turnului. Constructia a costat 470 de milioane de dolari, iar o parte din bani a fost donata chiar de locuitorii orasului.dailymail.co.uk

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri