Antena Căutare

VIDEO! Vezi repetitiile cavaleriei regale pentru nunta regala!

Regimentul de cavalerie al garzii regale britanice a fost supus unei inspectii severe, inaintea marii parade anuale de primavara. Gandurile ofiterilor si soldatilor se indreapta, insa, spre alt eveniment de rasunet care le va permite sa-si arate maiestria, nunta printului William.



Comandantul regimentului, supranumit, neoficial, "Cravasa de Argint", este cel care trebuie sa se asigure, inaintea festivitatilor, ca oamenii si caii nu au niciun cusur.

"Fireste, toti soldatii care vor lua parte la parada vor fi foarte mandri de ce fac si vor dori intr-adevar sa dea totul pentru armata si pentru natiune Te uiti cum se prezinta caii, te uiti cum se prezinta, in ansamblu, soldatii, daca stau drepti la parada sau se foiesc", a spus colonelul Stuart Cowan.

Inaintea defilarii, fiecare soldat isi lustruieste cizmele timp de patru ore, pentru a le da luciul regulamentar. Aceasta fara a mai vorbi de platose si celelalte accesorii metalice. Nu sunt uitati nici caii: ei sunt spalati si tunsi si li se cosmetizeaza copitele.

Pregatirile sunt si mai intense inaintea marii nunti de la 29 aprilie. Cortegiul regal va fi escortat de 150 de calareti ai regimentului si fiecare soldat ravneste sa merite aceasta onoare.

De 350 de ani, Garda Calare nu a lipsit de la nicio nunta din familia regala. Soldatii sai nu sunt, insa, buni doar de parada. Cu totii au stagii de lupta in Irak sau Afganistan, iar unii camarazi ai lor si-au dat viata pe campul de lupta.



Viata pe Facebook la Guvern si Presedintie... VIDEO! Sankt Petersburg: Pui de jaguar sarbatoriti la zoo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x