VIDEO! Vezi un spectacol inedit de bule de sapun!

Un artist canadian are o pasiune deloc obisnuita: da spectacole cu bule de sapun. La propriu. E atat de fascinat de acest lucru incat doboara record dupa record in materie.

Atmosfera de vis i-a acaparat pe toti cei prezenti la spectacolul din Beijing al lui Fan Yang, un artist international al bulelor de sapun.

Pe toata durata spectacolului, canadianul s-a folosit de lumini, efecte sonore si speciale pentru a pune in scena show-ul inedit. La un moment dat, intreaga sala a fost acoperita de mii de bule de sapun.

La numarul final al spectacolului, Fan Yang a invitat 150 de persoane din public pe scena pentru a detrona un record stabilit tot de el: cele mai multe persoane intr-o singura bula de sapun. Din pacate, tentatia participantilor de a atinge bula i-a stricat planul.

Pasiunea lui Fan Yang pentru bulele de sapun a inceput, cum era de asteptat, in copilarie, iar la 18 ani incepuse deja sa caute modalitati de a crea bule mai mari, mai spectaculoase. De atunci, Fan Yang a stabilit mai multe recorduri mondiale in domeniu, printre care: cea mai mare bula de sapun sferica si cele mai multe bule aflate una intr-alta.foto: singaporeplayground.com

Ultimele știri