Antena Căutare

VIDEO! Victor Ponta s-a batut cu Popescu Tariceanu... in coasta

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au participat in acest weekend la Campionatul National de Viteza in Coasta (CNVC) de la Sinaia. Fostul premier a concurat pe un automobil Lancia Fulvia, vechi de 40 de ani, si s-a clasat pe locul al treilea la categoria "Automobile istorice". Iar presedintele PSD Victor Ponta a preferat un Mitsubishi Evo X si a fost penalizat cu 10 puncte pentru ca a furat startul.

A treia editie a concursului de raliu Sinaia Forever a reunit peste 70 de piloti profesionisti, dar si doi oameni politici recunoscuti pentru pasiunea lor pentru masinile cu multi cai-putere. Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a concurat pe o masina Lancia Fulvia, pe care recunoscut ca si-o dorea in tinerete, acum 40 de ani.

Liderul social-democrat a preferat o masina moderna si mult mai puternica. Acesta a avut inscriptionat pe masina sa si un mesaj ironic la adresa lui Sorin Blejnar, ca o replica la afirmatiile sefului Fiscului, conform carora ANAF verifica sponsorizarile pe care le primeste Victor Ponta la cursele de raliuri.

Spectatorii prezenti s-au declarat incantati, mai ales ca a asfaltul ud a fost testul suprem pentru maiestria pilotilor. Singurul concurs urban de raliu a fost un succes deplin si va continua si in anii viitori.

Condamnat la cinci luni de inchisoare, pentru crearea unui profil fals de Facebook... FOTO! Creaturi extraordinare care traiesc in apa marina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x