VIDEO! Victor Ponta s-a batut cu Popescu Tariceanu... in coasta

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au participat in acest weekend la Campionatul National de Viteza in Coasta (CNVC) de la Sinaia. Fostul premier a concurat pe un automobil Lancia Fulvia, vechi de 40 de ani, si s-a clasat pe locul al treilea la categoria "Automobile istorice". Iar presedintele PSD Victor Ponta a preferat un Mitsubishi Evo X si a fost penalizat cu 10 puncte pentru ca a furat startul.

A treia editie a concursului de raliu Sinaia Forever a reunit peste 70 de piloti profesionisti, dar si doi oameni politici recunoscuti pentru pasiunea lor pentru masinile cu multi cai-putere. Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a concurat pe o masina Lancia Fulvia, pe care recunoscut ca si-o dorea in tinerete, acum 40 de ani.

Liderul social-democrat a preferat o masina moderna si mult mai puternica. Acesta a avut inscriptionat pe masina sa si un mesaj ironic la adresa lui Sorin Blejnar, ca o replica la afirmatiile sefului Fiscului, conform carora ANAF verifica sponsorizarile pe care le primeste Victor Ponta la cursele de raliuri.

Spectatorii prezenti s-au declarat incantati, mai ales ca a asfaltul ud a fost testul suprem pentru maiestria pilotilor. Singurul concurs urban de raliu a fost un succes deplin si va continua si in anii viitori.

Ultimele știri