Antena Căutare

VIDEO! Yvonne, vacuta fugara, s-a predat

Aventura vacutei Yvonne s-a incheiat cum nu se poate mai bine, dupa aproape 100 de zile in care a captat atentia presei din Germania si Austria. Vaca fugita in drum spre abator si ratacita in padurile Bavariei a nimerit pe pasunea unui fermier local, care a avut grija sa n-o mai lase sa scape. Si s-a ales, astfel, cu 10.000 de euro, recompensa oferita de un tabloid pentru salvarea curajoasei bovine.

A devenit o vedeta mass-media la sfarsitul lunii mai, cand a evadat din camionul care o ducea spre soarta deloc fericita. Vacuta s-a ascuns prin padurile de la granita Germaniei cu Austriei si nu a mai vrut deloc sa iasa la lumina.

O singura data a acceptat sa se lase filmata cateva secunde. Dar, in timp ce odiseea vacii incanta marele public, autoritatile care nu prea stiau de public au declarat-o pericol public si le-au dat dezlegare vanatorilor sa o impuste.

Faptul i-a alarmat pe prietenii animalelor, care au gasit imediat in Austria un refugiu dispus sa o primeasca pe Yvonne. Vacuta a continuat, insa, sa se ascunda atat de vanatori cat si de pericole, pana ieri, cand fermierul Konrad Bauer a descoperit-o chiar la gardul sau. Yvonne privea nostalgica la vitele fermierului, iar cand acesta i-a deschis poarta, a intrat in tarc fara nicio ezitare.

Dupa ce a fost identificata precis dupa numarul din ureche, Bauer a incasat cei 10.000 de euro oferiti de tabloidul Bild pentru recuperarea ei. O echipa a refugiului austriac urmeaza s-o preia pe Yvonne, care-si va gasi, in sfarsit, odihna dupa atatea emotii.



kaelus.blogspace.fr
Afla unde se situeaza noua Terra si ce dimensiuni are!... VIDEO! Tinerii din El Savador se lupta cu mingi de foc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x