Antena Căutare

Până și Shakira a cântat despre ele! Reginele țigănci și casele lor luxoase au devenit vedete peste hotare!

Punctele de atracție turistică din țară precum Peleșul sau orașul Sighișoara nu se compară cu vilele rromilor care au devenit subiect de poveste pentru străini.

Punctele de atracție turistică din țară precum Peleșul sau orașul Sighișoara nu se compară cu vilele rromilor care au devenit subiect de poveste pentru străini.

Sebastien Cuvelier a început să fotografieze vilele fabuloase ale celor mai bogați rromi din țară. În comunitățile pe care le-a întâlnit, femeile conduc. Femeile sunt cu gura mare și țin casa. Femeile sunt și cele care se ocupă de copii.

Astfel, punctul central al proiectului au devenit reginele țigănci sau... Gypsy Queens.

Nu se știe dacă imnul lor este melodia Shakirei, Gypsy... dar să speăm că Cuvelier se va gândi la asta!

"Mi-am dat seama că femeile sunt sufletul acestor comunităţi. Ele sunt cele care insuflă viaţă acestor case care par scoase dintr-un film", a spus Cuvelier.

Cuvelier a venit în România de patru ori în două ani de zile. A vizitat şi a fotografiat cinci comunităţi rome din ţară: Buzescu, Ciurea, Ivesti, Liesti şi Strehaia, informează gandul.ro.

FOTO CREDIT, Sebastien Cuvelier

Internetul are reguli stricte! Greșeala pe care o faci atunci când te loghezi pe Facebook: S-ar putea să nu-ţi mai acces... Nu încercați să vă bazați pe prietenii de pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x