Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ai grijă ce flori oferi, fiindcă fiecare are o semnificație aparte!

Florile sunt asociate cu anumite semnificații și ocazii și ne însoțesc la majoritatea evenimentelor importante din viața noastră - naștere, funeralii, absolvire, nunți etc. Cu toate acestea nu toată lumea este conștientă de semnificațiile florilor.

Flori

Florile sunt asociate cu anumite semnificații și ocazii și ne însoțesc la majoritatea evenimentelor importante din viața noastră - naștere, funeralii, absolvire, nunți etc. Cu toate acestea nu toată lumea este conștientă de semnificațiile florilor.

Se știe, în general, că un trandafir roșu este potrivit pentru a sugera o dragoste romantică și că nu se trimit trandafiri galbeni persoanelor care sunt în doliu.

Garoafa simbolizează mândrie și frumusețe. O garoafă roșie este asociată cu dragostea, mândria și admirația; o garoafă roz — cu iubirea unei femei sau a unei mame; una purpurie — cu caracterul capricios; cea galbenă simbolizează disprețul, respingerea sau dezamăgirea; în timp ce o garoafa albă sugerează inocența și iubirea pură. Garoafele cu dungi semnifică un refuz.

Buchete de flori, cine romantice sau tatuaje. Cele mai nebunatice gesturi făcute din iubire

Crizantema reprezintă fidelitate, optimism, bucurie și viață lungă. O crizantemă roșie transmite iubirea; o crizantemă albă indică dragostea adevărată și loială în timp ce o crizantemă galbenă înseamnă puțină dragoste.

Ție ce flori îți plac?

Narcisa simbolizează respectul și cavalerismul. Este un indicator al renașterii, al noilor începuturi și semnifică viața veșnică. De asemenea, sugerează iubirea neîmpărtășită. O singură narcisă prevestește o nenorocire în timp ce un buchet cu astfel de flori transmite bucurie și fericire.

Margareta reprezintă inocența și puritatea. Ea semnifică, de asemenea, iubirea loială.

Toporașul simbolizează mărinimie, luminozitate și frivolitate. Acesta arată, de asemenea, un atașament arzător.

Fiecare floare are o semnificație aparte

Zambila semnifică spiritul ludic și o atitudine sportivă și, în mod extrem, nechibzuință. Zambilele denotă, de asemenea, constanță. Cele albastre reprezintă constanța, cele purpurii — tristețea, roșii sau roz — joaca, cele albe — frumusețea și cele galbene — gelozia.

Liliacul indică inocența tinerească și încredere. Liliacul alb simbolizează smerenia și inocența, liliacul de câmp — caritatea, în timp ce liliacul violet arată prima dragoste.

Crinul simbolizează puritatea și frumusețea rafinată. Crinul alb semnifică modestia și virginitatea, crinul portocaliu — pasiunea, cel galben — veselia, în timp ce lăcrămioara simbolizează dulceața și puritatea inimii. Crinul de Paște este simbolul Fecioarei Maria.

Sursa: Agerpres

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro