Căutare Live

Vine PRĂPĂDUL! Reptilienii și planurile ASCUNSE pentru VIITORUL omenirii! Uite cum recunoști unul!

Multă lume a auzit despre reptilieni, dar puțini sunt cei care știu cu adevărat la ce se referă acest lucru. Supozițiile sunt de-a dreptul cutremurătoare!

Multă lume a auzit despre reptilieni, dar puțini sunt cei care știu cu adevărat la ce se referă acest lucru. Supozițiile sunt de-a dreptul cutremurătoare!

Oamenii de știință spun despre aceste ființă că provin dintr-o civilizație străveche ce își are originile în constelația Draco.

De-a lungul timpului au fost descoperite diferite temple în care aceste ființe erau venerate. Cercetătorii spun că reptilienii sunt de natură extraterestră și răpesc adesea oameni cu scopul de a face experimente. ADN-ul luat de la oameni este implantat apoi la reptilian, care apoi pornește în misiune pe Pământ cu scopul de a se infiltra în societate și de-a duce la îndeplinire diferite planuri.

Se crede că această rasă umanoidă extraterestră are capacitatea de a căpăta un aspect asemănător oamenilor. Mai mult decât atât, se spune despre reptilieni că dețin puteri extraordinare prin care pot manipula masele sau pot influența diferite evenimente. Sunt și voci care spun că aceștia conduc lumea din umbră și schimbă cursul istoriei după placul lor. Scopul principal este acela de a subjuga omenirea și de a o determina să se autodistrugă.

Despre oamenii reptilieni se spune că au ochii verzi sau cenușii, tensiune arterială scăzută și intoleranță la frig. Mai mult decât atât, au abilități senzoriale incredibil de bune. Cei mai mulți sunt pasionați de astrologie și au pe corp diferite semne inexplicabile. Majoritatea se remarcă prin capacitatea de-a capta atenția și de-a manipula.

ALUNIȚELE îți arată harta vieții! Tu ce destin ai?... CLIPUL MOMENTULUI! Cum să-ți pui PANTALONII pe tine fără să-ți folosești MÂINILE! ”E genial”...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x