Căutare Live

Vine SFÂRȘITUL! ”Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”

Tot mai multe teorii par să fixeze anul 2050 ca data de expirare a umanității. Până acum, încălzirea globale părea să fie cauza pe care pariau oamenii de știință. Dar o echipă de cercetători a imaginat un alt scenariu al Apocalipsei.

inteligenta artificiala

Tot mai multe teorii par să fixeze anul 2050 ca data de expirare a umanității. Până acum, încălzirea globală părea să fie cauza pe care pariau oamenii de știință. Dar o echipă de cercetători a imaginat un alt scenariu al Apocalipsei.

O echipă de cercetători din Statele Unite, condusă de Jeff Nesbit, autor de renume, a studiat pericolele dezvoltării tehnologiei Inteligenței Artificiale (AI). Ei au descoperit că dacă mașinăriile vor primi „creier”, ele vor atinge nivelul ASI (super-inteligență artificială) și vor putea să elimine omenirea de pe fața Pământului.

„Dacă vom combina Inteligența Artificială cu rachetele din dotarea armatelor lumii, vom da naștere unor războaie nimicitoare. Ce se va întâmpla dacă guvernele le vor scăpa de sub control? Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”, a transmis autorul.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri