Antena Căutare

Vine SFÂRȘITUL! ”Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”

Tot mai multe teorii par să fixeze anul 2050 ca data de expirare a umanității. Până acum, încălzirea globale părea să fie cauza pe care pariau oamenii de știință. Dar o echipă de cercetători a imaginat un alt scenariu al Apocalipsei.

Vine SFÂRȘITUL! ”Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”
inteligenta artificiala

Tot mai multe teorii par să fixeze anul 2050 ca data de expirare a umanității. Până acum, încălzirea globală părea să fie cauza pe care pariau oamenii de știință. Dar o echipă de cercetători a imaginat un alt scenariu al Apocalipsei.

O echipă de cercetători din Statele Unite, condusă de Jeff Nesbit, autor de renume, a studiat pericolele dezvoltării tehnologiei Inteligenței Artificiale (AI). Ei au descoperit că dacă mașinăriile vor primi „creier”, ele vor atinge nivelul ASI (super-inteligență artificială) și vor putea să elimine omenirea de pe fața Pământului.

„Dacă vom combina Inteligența Artificială cu rachetele din dotarea armatelor lumii, vom da naștere unor războaie nimicitoare. Ce se va întâmpla dacă guvernele le vor scăpa de sub control? Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”, a transmis autorul.

Un preot a vrut să arate că poate MERGE PE APĂ. Deznodământul a fost DRAMATIC!... Vă lăsați sticla cu apă în mașină? Mare GREȘEALĂ! Nu bănuiți cât de periculos este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x