Antena Căutare

VIRAL: Tu intuiești despre ce e vorba? Imaginea asta a bulversat internetul! Ce se ascunde, de fapt, în spatele ei

”În ciuda a ceea ce se spune despre ei, tinerii din generația Y își permit să cumpere case”, aceasta este explicația amuzantă care a însoțit o fotografie bizară postată pe popularul site Reddit.

”În ciuda a ceea ce se spune despre ei, tinerii din generația Y își permit să cumpere case”, aceasta este explicația amuzantă care a însoțit o fotografie bizară postată pe popularul site Reddit.

Zeci de mii de oameni au apreciat postarea și alte câteva mii s-au grăbit să comenteze pe marginea ei, pe popularul site Reddit, scrie realitatea.net.

Postarea cu pricina are ca temă posibilitățile finaciare ale generației Y sau milenialii - oamenii născuți în perioada cuprinsă între anii '80 și începutul anilor 2000. Ce înseamnă asta?

Un studiu citat de CNBC arată că mai puțini oameni din generația Y dețin case, comparativ cu generațiile mai vârstnice, o problemă intens discutată în Statele Unite ale Americii.

Potrivit studiului, mai scrie sursa citată, deși 80% dintre mileniali ar dori să își achiziționeze o casă, cei mai mulți nu reușesc asta deoarece nu au bani puși deoparte. Mai exact, aproape jumătate nu are niciun ban pus deoparte.

În plus, studiu tratează și stilul de viață pe care cei din generația Y îl duc, stil înclinat îndeosebi spre a trăi experiențe și mai puțin pe a avea simțul proprietății.

Cât despre fotografie, e neclar dacă este editată, prin mișcorarea casei pentru evidențierea ideii din text, sau dacă casa din spatele tinerei este chiar atât de mică, mai scrie realitatea.net

Cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Face adevărate minuni celui care o rostește!... "Sunt vânat de un copil-demon". Un bărbat a făcut publice imaginile cu fantoma unui băiețel care îl vizitează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x