Antena Căutare

VIRAL! Un avion din greșeală a aruncat tone de apă asupra polițiștilor! Vei râde cu lacrimi

În Noghinsk, un orășel din vecinătatea Moscovei, un avion Il-76 a aruncat din greșeală  tone de apă asupra angajaților Serviciului Rutier de Patrulare. 

În Noghinsk, un orășel din vecinătatea Moscovei, un avion Il-76 a aruncat din greșeală tone de apă asupra angajaților Serviciului Rutier de Patrulare.

Avioanele Ministerului ”Situații Excepționale” efectuau un zbor demonstrativ. Echipajul urma să arunce 40 de tone de apă asupra unei fîșii forestiere, dar a ratat și fluxul de apă a căzut peste traseu, udând automobilele Inspectoratului de Stat pentru Securitatea Circulației Rutiere și un agent de patrulare care la moment ieșise din mașină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările



Clipul a devenit viral în mediul virtual și mulți internauți s-au declarat amuzați de întâmplare și au scris că oamenii legii chiar meritau o ploaie.

Un artist în vârstă de 73 de ani s-a îngropat într-o şosea aglomerată! De ce acest gest nebunesc: „Este un răspuns la v... Mihai Eminescu și simbolul numărului 15, sub care s-a născut și a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x