VIRALUL VISCOLULUI din 2017. La drum, cu voioșie: Pentru că a nins în tren, mai mulți tineri au făcut om de zăpadă pe ruta Iași - Timișoara!

CFR Călători anuntă că 80 de trenuri sunt anulate miercuri în sudul şi estul ţării. Compania încearcă să menţină deschisă legătura feroviară dintre Bucureşti şi Constanţa, unul dintre cele mai afectate județe din pricina vremii și își invită călătorii ca înainte de a pleca spre gări să consulte LISTA trenurilor anulate.

CFR Călători anuntă că 80 de trenuri sunt anulate miercuri în sudul şi estul ţării.

Compania încearcă să menţină deschisă legătura feroviară dintre Bucureşti şi Constanţa, unul dintre cele mai afectate județe din pricina vremii și își invită călătorii ca înainte de a pleca spre gări să consulte LISTA trenurilor anulate.

În tot acest timp, cei care au reușit totuși să prindă un tren care circulă, se pot considera fericiți. Teoretic! Mai mulți tineri care circulau pe ruta Iași - Timișoara au postat pe internet o imagine care a devenit VIRALĂ. Motivul?

Condițiile din tren le-au permis călătorilor să se simtă ca în mijlocul zăpezii, putând chiar să construiască un om de zăpadă pe coridor. Imaginea a stârnit comentarii acide.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri