Antena Căutare

Visezi la un Craciun deosebit?

Si tu te surprinzi uneori visand la un Craciun deosebit, magic? Privesti pe geam cum fulgii de nea cad nestingheriti si stelute de gheata iti decoreaza fereastra. In casa e cald si miroase a mar copt, iar toti asteapta momentul in care Mosul va veni. Cu White Christmas Sign magia ajunge in orice casa, din orice colt al lumii.

Semnul White Christmas iti va aminti mereu de caldura si dragostea cu care suntem inconjurati de Craciun. Impleteste fulgi de nea albastrui, note muzicale, vrabiute si picaturi de magie cu auriul elegant. Semnul are si un mesaj: ”I am dreaming of a white Christmas” ce ne aminteste de vremuri trecute, in care copii asteptau sania Mosului trasa de reni in noaptea de Ajun si totul era inconjurat de un alb minunat.


Vintage, plin de simboluri si foarte delicat, White Christmas Sign iti va transforma cu usurinta atmosfera. Il poti atarna pe usa de la intrare sau il poti aseza pe masuta din hol, in sufragerie sau in dormitor pe noptiera. Semnul este din lemn cu doua agatatori aurii pe spate, are 30x15x1cm si este pictat cu vopsele acrilice, antichizat si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului. Viseaza intotdeauna la un Craciun deosebit si poate fi personalizat cu initialele familiei tale.

Vrei sa afli mai multe detalii despre White Christmas Sign si despre alte cadouri si decoratiuni handmade? Apasa aici!

Fanfara Ciocarlia va canta la decernarea premiului Nobel pentru pace... O vedere din Al Doilea Razboi Mondial si-a gasit abia acum destinatarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x