Antena Căutare

Vrei sa fii printesa in propriul basm? Cumpara-ti un castel!

Multe domnisoare au povestea lor, un basm in care sunt printese, traiesc in propriul castel si normal, exista un print care sa le iubeasca pana la adanci batraneti. Adaptand, preturile castelelor sunt "demne" de originea regala

Impletind fantasticul cu realul epocii moderne, castelele construite din secolul XV si pana in ziua de azi, arata parca desprinse dintr-o poveste. Important este ca sunt si de vanzare.

Spre exemplu, castelul din Oak Brook costa 4,5 milioane de dolari. Tavanul se inalta pana la 12 metri si are 12 turnulete, stand pe 4.000 de metri patrati de pamant.

Castelul din Paso Robles are un pret pentru 7,9 milioane de dolari, dar te bucuri de 3 dormitoare si 2 bai, fiind pozitionat pe peste 100.000 de metri patrati.

Pentru Chateau de Corbere ar trebui sa ai 11,7 milioane de dolari. Minunatia se afla in sudul Frantei.

In schimb, cei care vor sa cumpere un castel vechi de 1.000 de ani, aflat pe dealuri, in Germania, trebuie sa stie ca efortul financiar nu e mai mare de 22,3 milioane de dolari. Acesta are 10 dormitoare si 9 bai, un garaj pentru 4 masini, o librarie, piscina interioara, sala media si pivnita pentru vin.

"Putin" mai scump este castelul din Kentucky, ce poate fi al celor care au in cont 26,5 milioane de dolari. A fost construit in 1975, dar a ramas gol pana in 2003.

Iar daca iti place Italia, poti cumpara un castel construit in vremurile medievale, pentru 58 de milioane de dolari.

Acum mai lipseste doar printul!

Australienii vor asista la o eclipsa totala de Soare... Nauru, cea mai mica tara insulara din lume, dar cu cel mai mare numar de obezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x