Antena Căutare

Vladimir Putin este, de fapt, român?! Dezvăluirea ce aruncă în aer tot ce știam despre cel mai temut om al planetei

Trecutul președintelui rus Vladimir Putin este învăluit în mister. Încă de la începutul carierei sale politice, originile sale au fost puse la îndoială și au rămas, și acum, un subiect controversat. O teorie nouă, lansată de un jurnalist rus, sugerează faptul că Vladimir Putin are origini românești.

Vladimir Putin este, de fapt, român?! Dezvăluirea ce aruncă în aer tot ce știam despre cel mai temut om al planetei
vladimir putin are origini romanesti | hepta.ro

Trecutul președintelui rus Vladimir Putin este învăluit în mister. Încă de la începutul carierei sale politice, originile sale au fost puse la îndoială și au rămas, și acum, un subiect controversat. O teorie nouă, lansată de un jurnalist rus, sugerează faptul că Vladimir Putin ar avea o relație specială cu România.

S-a mai spus și că mama lui Vladimir Putin ar fi fost originară din Georgia, dându-l spre adopție când avea 10 ani, dar informația nu a fost niciodată confirmată.

Unul dintre cele mai controversate zvonuri este că liderul de la Kremlin ar avea, de fapt, origini românești. Bunicul său ar fi fost un român numit Vladimir Putină.

Declarațiile unui jurnalist rus ar putea elucida misterul din jurul naționalității lui Vladimir Putin. Aceste susține că are dovezi prin care poate demonstra că Putin ar avea origini românești, că s-ar trage din Moldova și că stră stră-bunicul său ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir.

„Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină. Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută la Stănileşti, pe Prut, în 1711. Strămoşul lui Putin ar fi fost chiar decorat de ţarul Petru cel Mare pentru loialitate. Potrivit tradiției rusești, în familia Putină, pe linie paternă, toți primii născuți au fost numiți Vladimir. Astfel, generație după generație, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre aceștia, Vladimir Vladimirovici Putină, bunicul lui Putin, ar fi fost bucătarul personal al lui Stalin”, conform onlinereport.ro

Din alte surse, aflăm că Vladimir Putin nu se ferește să își reconoască originile românești, dar că susține că acum „simte rusește”. Să fie oare adevăr sau mecanism de propagandă?

„Motorului dezinformator al Kremlinului nicio minciună nu i se pare prea sfruntată, sau prea ridicolă, dacă e în stare să le dea o mână de ajutor agenţilor de influenţă ai ideologilor Rusiei neoimperiale să-şi amplifice peste tot în Europa zvonita, stârnind dezacorduri, litigii şi învrăjbiri cât mai virulente”, scrie ediţia în limba română a Deutsche Welle.

sursa: cunoastelumea.ro

Imagini de colecție cu prima discotecă din lume. Dansatoarele erau închise în cuști și purtau fuste mini... Război cu baloanele de săpun! Un raton jucăuș a devenit celebru pe internet - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x