Antena Căutare

„Vor MURI multe VIEȚI. Vom trăi cu spaimă”! PROFEȚIA CUTREMURĂTOARE a unei călugărițe despre PERICOLUL ce va urma!

Potrivit unor surse, se pare că prima profeție despre destinul omenirii a fost făcute de celebra călugăriță Hildegard von Bingen.

Potrivit unor surse, se pare că prima profeție despre destinul omenirii a fost făcute de celebra călugăriță Hildegard von Bingen.

Aceasta s-a remarcat în timpul vieții prin harul său incredibil de a prezice viitorul.

Se pare că vor veni vremuri în care liderii diferitelor state vor intra în conflict și vor da naștere la numeroase războaie. Mai mult decât atât, oamenii se vor confrunta cu fenomene naturale extreme tot mai dese, fapt ce va duce la pierderea unui număr impresionant de vieți omenești.

„Multe popoare vor fi distruse de către cutremure, furtuni şi mari puhoaie de apă, care vor provoca epidemii şi deznădăjduire. Oceanul va scufunda multe alte ţări şi, din această cauză, toate oraşele de coastă vor trăi cu spaimă şi un mare număr dintre acestea vor dispărea”.

Televiziunea filma focul de artificii de Revelion, dar UITE ce a apărut pe CER! Milioane de oameni au văzut ASTA!... TEST. Privirea îți joacă feste?! Ce număr vezi în imagine? Click pentru a mări!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x