Antena Căutare

Vremea britanica nu se dezminte: mai cald in octombrie decat in timpul verii

Britanicii se bucura de vreme frumoasa chiar si la mijlocul lui octombrie, meteorologii anuntand temperaturi de 18 grade Celsius pentru acest weekend.

Potrivit DailyMail, temperaturile din ultimele zile au depasit mediile din timpul verii, adica 14 grade in iunie si 15 grade Celsius in iulie si august. Chiar si in timpul noptii, temperaturile sunt mai mari decat cele din vara, inregistrandu-se 16 grade in Kent la ora 2 dimineata.

In Manchester, aceste doua saptamani din octombrie sunt cele mai calde in 352 de ani de cand se inregistreaza temperaturile zilnice. Plantele au fost si ele surprinse de vreme, multe flori de primavara inflorind a doua oara in acest an.

Totusi, aceasta anomalie placuta a vremii se va incheia saptamana viitoare, metereologii anuntand vant, nori de ploaie care vin dinspre Atlantic si temperaturi scazute. Adica vreme britanica traditionala.

Foto: www.heureka.clara.net

Regina Marii Britanii a ras in gura mare de tinuta unei invitate... VIDEO! "Spiderman" s-a catarat cu succes pe hotelul Intercontinental...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x