Antena Căutare

A cheltuit 14.000 de dolari pe rochii pentru a arăta ca şi prinţesele Disney. Cum arată acum femeia

O tânără din Colorado a cheltuit peste 14.000 de dolari pe rochii şi peruci ca să arate ca persoanjele preferate din desenele Disney. Ea a recunsocut că şi-a obligat şi iubitul să se costumeze în prinţii din poveşti.

O tânără din Colorado a cheltuit peste 14.000 de dolari pe rochii şi peruci ca să arate ca persoanjele preferate din desenele Disney. Ea a recunsocut că şi-a obligat şi iubitul să se costumeze precum prinţii din poveşti.

Femeia are 17 costume şi 16 peruci care o fac să arate ca Cenuşăreasa sau Alba ca Zăpada.

Sarah Ingle, care are 25 de ani, se declară cel mai mare fan al personajelor Disney. Ea a cumpărat haine în valoare de 12.200 de dolari şi peruci de 2.100 de dolari. Costumată, Sarah arată exact la fel ca şi Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada sau Elsa.

Sarah îşi petrece weekendurile îmbrăcată ca prinţesă şi participă la diferite show-uri pentru care ia 140 de dolari pe oră.

"Îmi place la nebunie să mă costumez şi să arăt ca o prinţesă", a spus Sarah.

"Durează mult să mă îmbrac cu toate aceste rochii pentru că au multe volane şi sunt incomode. Apoi trebuie să mă machiez şi coafez ca ele. Machiajul pentru a arăta ca Aurora din Frumoasa adormită este mai complicat pentru că eu am faţa rotundă, iar personajul are faţa prelungă", a completat tânăra.

Albă ca Zăpada

Elsa

O studentă la medicină a ajuns direct pe patul de spital după o vizită la salonul de înfrumuseţare. Ce a păţit fata... Semnul purtat de sute de mii de oameni. Campanie fără precedent în întreaga lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x