Antena Căutare

Dieta cu ceai de pătrunjel îți promite imposibilul: vei încăpea în hainele din liceu!

Conferă o savoare aparte mâncărurilor, dar puține dintre noi știu că această plantă aromatică este benefică sănătății. Una dintre cele mai importante virtuți ale pătrunjelului este aceea că poate combate eficient retenția de apă.

Conferă o savoare aparte mâncărurilor, dar puține dintre noi știu că această plantă aromatică este benefică sănătății. Una dintre cele mai importante virtuți ale pătrunjelului este aceea că poate combate eficient retenția de apă.

Și asta pentru că pătrunjelul are proprietăți diuretice, ceea ce înseamnă că elimină apa din organism și, totodată, favorizează pierderea kilogramelor în plus. Află, așadar, în rândurile care urmează, ce trebuie să faci pentru a combate retenția de apă din organism cu ajutorul pătrunjelului.

Unul dintre cele mai bune remedii pentru retenția de apă este acest ceai pe bază de pătrunjel, din care va trebui să bei 1 litru zilnic. Datorită acțiunii sale diuretice, ceaiul de pătrunjel crește frecvența micțiunilor, ceea ce favorizează eliminarea toxinelor din organism.

În numai 3 zile, excesul de apă din organism este eliminat, iar funcțiile renale și tranzitul intestinal sunt îmbunătățite. Rinichii joacă un rol fundamental în procesul de eliminare a apei din corp. Excesul de apă, pe care, de multe ori, organismul nu reușește să-l elimine singur, conține substanțe toxice, bacterii periculoase și celule moarte.

Așadar, ai nevoie de 5 linguri de pătrunjel tocat și de 1 litru de apă fierbinte. Infuzează pătrunjelul timp de 20 de minute, apoi filtrează ceaiul. Îl poți îndulci cu miere de albine. Consumă-l pe tot parcursul zilei pentru a stimula eliminarea toxinelor, ceea ce va favoriza și pierderea în greutate.

Vei reuși să scapi de 2, chiar 3 kilograme în doar 3 zile, însă, pe lângă consumul de ceai de pătrunjel, va trebui să adopți și o alimentație sănătoasă și echilibrată.



Obișnuiești să arunci cozile de la căpșuni? Le vei păstra garantat după ce vei afla la ce le poți folosi... Poftele pe care le ai arată de fapt ce secrete ascunzi! Vrei ceva dulce sau ceva sărat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x