Căutare Live

Ecuația care îți va da mari bătăi de cap. În 1980, rata de succes era de 90%. Astăzi este un dezastru. Tu ai răspuns corect?

Această ecuaţie a devenit populară în Japonia, punând mediul online pe jar. Rezultatele au demonstrat un declin al capacităţilor cognitive în rândul tinerilor.

Această ecuaţie a devenit populară în Japonia, punând mediul online pe jar. Rezultatele au demonstrat un declin al capacităţilor cognitive în rândul tinerilor.

După cum reiese din clip-ul de mai jos, încărcat pe YouTube de canalul MindYourDecisions, doar 60 la sută dintre japonezii de 20 de ani ar putea răspunde corect. Este o cifră alarmantă, având în vedere că, în anul 1980, 90% dintre aceștia puteau rezolva ecuația cu ușurință.

Răspunsul corect este 1.

Tu ce rezultat ai obținut?

La doar 19 ani a devenit cea mai tânără miliardară din lume! Cum arată tânăra cu o avere fabuloasă!... Se bucura de vacanţă şi a făcut o poză în barcă, pe mare! Când a văzut ce se afla în larg a înlemnit...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri