Antena Căutare

Vrei un ruj rezistent sau o cremă? Nu mai arunca banii aiurea, îți poți prepara COSMETICE la tine în bucătărie. REȚETE

Cele mai multe femei se simt în largul lor în bucătărie! Totuşi, sunt şi doamne care - în momentul în care văd cratiţe, oale şi boluri - mai au puţin şi fac un atac de panică.

Vrei un ruj rezistent sau o cremă? Nu mai arunca banii aiurea, îți poți prepara COSMETICE la tine în bucătărie. REȚETE Galerie
Rujul perfect | webforcluj.ro

Cele mai multe femei se simt în largul lor în bucătărie! Totuşi, sunt şi doamne care - în momentul în care văd cratiţe, oale şi boluri - mai au puţin şi fac un atac de panică.

Totuşi, dacă intră în bucătărie, nu înseamnă neapărat că trebuie să şi gătească. Ar putea, pur şi simplu, să-şi prepare singure propriile produse cosmetice. Pentru că, în afara măştilor şi anumitor creme, ne putem prepara acasă chiar şi rujuri. Iar dacă sunteţi de părere că aveţi nevoie de cine ştie ce ingrediente sau de o dexteritate fără margini.

Vreţi un ruj într-o anumită nuanţă, dar - oricâte magazine aţi colindat - nu aţi găsit în niciunul dintre ele un ruj mov intens, dar care să şi reziste ore în şir. Nicio problemă. Puteţi să vi-l confecţionaţi singure, mai ales dacă sunteţi adeptele cosmeticelor pe bază de ingrediente naturale.

Dacă vrem să facem acasă un ruj avem nevoie de vaselină şi un rest de ruj. Şi dacă tot vă apucaţi de "gătit" rujuri hidratante, vă puteţi încerca norocul şi cu prepararea unei creme de faţă. Nu e greu, dar trebuie să aveţi ingredientele necesare.

Va fi o adevărată plăcere să le purtaţi pe piele, mai ales că ştiţi că sunt create de mâinile dumneavoastră

Și-a ascultat nepoțelul și la 85 de ani a făcut primul său 'shooting'. A devenit cel mai bătrân fotomodel din lume... Seamănă ca două picături de apă! Nicoleta Nucă le-a prezentat-o fanilor pe mama ei: Sunteți ca două surori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x