Yahoo Messenger va fi închis: până când îl mai poți folosi

 

După mai bine de 18 ani, Yahoo a decis să renunțe la serviciul Messenger. Din câte se pare, descărcarea versiunii pentru desktop este deja imposibilă, iar în curând, aplicația nu va mai putea fi folosită. Desigur, vorbim aici atât despre utilizatorii de rând, cât și despre cei care foloseau API-ul Yahoo Messenger.

Yahoo Messenger a apărut pe piață în luna august a anului 1998 cu numele Yahoo Pager și a devenit extrem de popular pe plan mondial, mai ales în Asia. Dar acum, compania are un nou serviciu Messenger, cu numeroase feature-uri indisponibile pe versiunile anterioare, și încurajează utilizatorii să renunțe la acestea.

”Deși în ziua de azi oferim interoperabilitate între versiunea Legacy și noul Messenger, îi încurajăm pe toți utilizatorii să finalizeze tranziția către acesta din urmă, din moment ce nu vom mai utiliza platforma Legacy începând cu 5 august 2016. Intenționăm să ne concentrăm asupra noului Messenger, cu obiectivul de a le oferi cea mai bună experiență utilizatorilor noștri”, scrie într-o declarație oficială Yahoo.

Din câte se pare, Yahoo Messenger a reușit să rămână popular în Asia și în rândul oamenilor de afaceri de pe piața petrolului, în ciuda succesului uriaș de care s-au bucurat alte aplicații, precum Facebook Messenger. Totuși, acestea două grupuri sunt insuficiente pentru a justifica continuitatea versiunii clasice de Messenger.

Citește continuarea pe Playtech.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe