Antena Căutare

Zece job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare

Piata muncii ne surprinde de multe ori, atat prin cifrele statistice, care de multe ori se bat cap in cap, dar si prin evolutii surpinzatoare, si chiar prin diversitatea sa. Wall-Street.ro iti prezinta 10 job-uri de care cel mai probabil nu ai auzit, dar pentru care sunt deschise pozitii in piata.

Spanuitor confectii

Meseria de spanuitor confectii face parte din grupa operatori la instalatii si masini si asamblori de masini, echipamente si alte produse din nomenclator Clasificarea Ocupaţiilor din Romania (COR).

Calificarea necesara indeplinirii sarcinilor se dobandeste in licee de specialitate, scoli profesionale sau prin practica la locul de munca, in urma carora se obtin cunostinte legate, printre altele de supraveghere a functionarii sistemelor de comanda a masinilor si instalatiilor.

Citeste AICI continuarea articolului!

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 5 martie!... PARODIE | Dan Negru si Andreea Marin au fost sot si sotie! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x