Antena Căutare

Zeci de bucatari s-au intrecut in prepararea sarmalelor, la Sfantu Gheorghe

Zeci de bucatari s-au intrecut la Sfantu Gheorghe la Festivalul Sarmalelor. O multime de pofticiosi au gustat din preparatele traditionale si chiar au invatat cateva retete noi de la specialistii in gastronomie.

O sala de mese pline cu varza, carne tocata si ingrediente. Palinca la indemana si muzica folclorica pentru spor. O atmosfera de vis pentru orice bucatar hotarat sa dea lovitura cu reteta lui. Bucatarii cu experienta au pregatit sute de sarmale si s-au intrecut sa impresioneze cu cel mai autentic gust.

La Festivalul Sarmalelor s-a degustat si sangerete si caltabos. Doar cei cu vechime in bucatarie au indraznit sa-si scoata preparatele la concurs. Organizatorii au pus totul la dispozitia bucatarilor, insa munca nu le-a fost usoara. Un juriu exigent a urmarit fiecare detaliu, de la aspect la calitatea gustului.

Festivalul aflat la prma editie a fost un succes real. Sute de oameni au plecat acasa satisfacuti, iar bucatarii castigatori au primit un sejur in Ungaria.

 

Universul din Razboiul Stelelor a fost reprodus din caramizi Lego, in SUA... A disparut un document istoric "de nepretuit". Autoritatile americane, in alerta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x