Antena Căutare

Zeci de mii de persoane au rămas fără cont de Facebook. O greșeală frecventă te lasă fără pagină!

Numărul de telefon pe care îl folosești și pe care l-ai adăugat, cel mai probabil, și pe Facebook, te poate lăsa tocmai fără contul la care ții atât de mult.

Numărul de telefon pe care îl folosești și pe care l-ai adăugat, cel mai probabil, și pe Facebook, te poate lăsa tocmai fără contul la care ții atât de mult.

Multă vreme am fost reticent în a-mi adăuga numărul de telefon pe Facebook, din diverse motive, mai mult sau mai puțin împământenite în paranoia. Nu mai știu exact când am adăugat și numărul de telefon pe cont sau de ce am făcut-o, dar mi-am dat seama că, la câte nefăcute ar putea face Facebook, e posibil să aibă deja și numărul fără să-l dau eu. Există, totuși, și un avantaj, chiar dacă nu e cine știe ce: când vreau să mă loghez pot să o fac mult mai rapid cu numărul de telefon decât aș face-o cu adresa de mail.

Recent, a apărut pe internet un articol despre cum poți să rămâi fără cont de Facebook, tocmai din cauza numărului de telefon. Unii au același număr de telefon de câțiva ani buni și nici n-au de gând să-l schimbe prea curând, însă alții își mai schimbă, ocazional, numărul, din varii motive. Dacă ești în cea de-a doua categorie, atunci ești unul dintre cei care poate rămâne fără cont, pentru că nu ești atent la micile detalii ale contului de social media pe care îl folosești.

Într-adevăr, Facebook îți reamintește ocazional că n-ai făcut aia și că n-ai făcut aia, cum ar fi că Mark încă nu e sigur de numărul tău și ar vrea să-l adaugi contului. După ce faci asta, site-ul o să fie fericit că ți-ai completat profilul și n-o să te mai bată la cap cu diverse notificări.

Află aici cum să îți protejezi cât mai bine contul de Facebook

Aceasta este piesa pe care Regina Marii Britanii nu se poate abţine să nu danseze! „Mereu încerc să dansez când se aude ... Horoscopul zilei de 25 iulie! Vărsătorii trec printr-o perioadă favorabilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x