Antena Căutare

Zilele norocoase din luna noiembrie pentru fiecare zodie în parte! Gemenii, mari surprize financiare pe 25 şi 27

În ultima lună de toamnă, conjuncțiile astrale sunt extrem de benefice pe toate planurile pentru câteva zodii din horoscop. Iată care sunt zilele norocoase ale zodiilor, în luna noiembrie

În ultima lună de toamnă, conjuncțiile astrale sunt extrem de benefice pe toate planurile pentru câteva zodii din horoscop. Iată care sunt zilele norocoase ale zodiilor, în luna noiembrie

Berbec: Îți poți rezolva problemele începând cu data de 2 noiembrie până pe 5 noiembrie, perioadă în care vei reuși să petreci mai mult timp cu familia, partenerul, dar și cu prietenii.

Taur: Dacă ai de gând să îți cauți un nou loc de muncă, zilele de 12, 14 și 16 noiembrie sunt cele mai potrivite pentru a face acest lucru.

Gemeni: Zilele de 25 și 27 noiembrie îți vor aduce o surpriză financiară.

Rac: Creativitatea ta va crește vizibil în zilele de 9, 11 și 16 noiembrie, când se poate să fii supusă unor teste sau să fii nevoită să faci proiecte pentru studii sau pentru locul de muncă.

Leu: Dacă ai de gând să faci o tranzacție sau să investești bani într-o afacere, zilele de 1, 8 și 19 noiembrie sunt cele mai potrivite pentru acest lucru.

Fecioară: Pentru tine, zilele de 29 și 30 noiembrie sunt cele mai bune. Începi deja să îți faci planuri pentru Crăciun, se poate să îți iei câteva zile libere și să pleci într-o minivacanță.

Balanță: Dacă vrei să pleci la drum, amână orice călătorie până la zilele de 20 și 21 noiembrie, perioadă în care te ferești de pericole și evenimente tragice.

Scorpion: Încearcă să reflectezi asupra oportunităților, iar cele mai inspirate zile sunt 7 și 13 noiembrie.

Săgetător: Dacă îți dorești cu adevărat o schimbare, profită de ocazie în zilele de 10 și 14 noiembrie, când s-ar putea să găsești un anunț favorabil sau să primești un sfat de la cineva apropiat.

Capricorn: Zilele de 17 și 18 noiembrie vor fi numai bune să discutați împreună și să încheiați socotelile. Știi cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată, așa că nu te feri să spui lucrurilor pe nume.

Vărsător: Dacă ți-ai pus în gând să îi reunești, ai putea face asta în zilele de 11 și 12 noiembrie, perioadă perfectă pentru întâlniri cu rudele. Mai mult, s-ar putea ca un membru al familiei să te ia prin surprindere în mod plăcut.

Pești: Data de 17 noiembrie s-ar putea să îți scoată în cale partenerul mult visat.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, prevestește pericolul din România! „Am primit un mesaj d... Testul pe care şi profesorii de matematică îl greşesc! Tu reuşeşti să găseşti răspunsul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x