Antena Căutare

Zi-mi când eşti născut ca să îţi spun cine eşti! Calculează CIFRA destinului tău şi află tot despre tine

Specialiştii în numerologie au explicat cât de strânsă este data în care ne-am născut cu destinul nostru. Astfel, cu un simplu calcul, poţi afla totul despre personalitatea ta

Specialiştii în numerologie au explicat cât de strânsă este data în care ne-am născut cu destinul nostru. Astfel, cu un simplu calcul, poţi afla totul despre personalitatea ta

Ce trebuie să faci? Adună toate cifrele din data nașterii tale, până când ajungi la o singură cifră.
Exemplu: 20 martie 1950
20 + 3 + 1950 = 1973
1 + 9 + 7 + 3 = 20
2 + 0= 2

Cifra 1 – INIȚIATORUL
Cei a căror cifră este 1 sunt originali din fire și iau întodeauna inițiativa. Acesta vine mereu cu cele mai bune idei, fără a se strădui. Este sincer și un bun diplomat, iar, de cele mai multe ori, se află în postura de lider.
Cifra 2 – PACIFISTUL
Te-ai născut pentru a aduce pacea între semenii tăi. Abilitățile tale diplomatice te ajută în a-ți îndeplini scopul. Ești foarte intuitivă și știi mereu când un apropiat are nevoie de ajutorul tău.
Cifra 3 – SUFLETUL PETRECERII
Persoanele a căror cifră este 3 sunt idealiste, pline de viață, creative și foarte sociabile. Carisma puternică îi ajută să obțină întotdeauna tot ce își doresc. Aceștia au prostul obicei de a se implica în multe proiecte, fără a finalize vreunul.
Cifra 4 – CONSERVATORUL
Sensibili și tradiționaliști din fire, cei a căror cifră este 4 sunt adepți ai rutinei și nu agreează schimbările. Acestuia îi place să i se explice exact ce și cum să facă pentru că altfel nu dau randament.

Cifra 5 – NONCONFORMISTUL
Cei care au cifra 5 sunt exploratori din fire. Curioși din fire, aceștia nu se tem să își asume riscuri. Sunt foarte entuziaști și trăiesc clipa. Nu trag concluzii pripite, ci numai după ce analizează o situație din toate punctele de vedere.

Cifra 6 – ROMANTICUL
Romanticul este visător din fire și, pentru a fi fericit, simte nevoia să se simtă util. Legăturile de familie sunt foarte importante pentru acesta. Acestuia îi place să aibă grijă de cei apropiați, pe care simte nevoia să îi protejeze.
Cifra 7 – INTELECTUALUL
Cei a căror cifră este 7 sunt într-o permanent căutare. Aceștia sunt foarte atenți la detalii și reacționează cerebral în orice situație. Intelectualul va pune la îndoială orice fapt și va căuta răspunsuri la toate întrebările pe care le are.
Cifra 8 – EFICIENTUL
Persoanele a căror cifră este 8 sunt capabile să rezolve orice problemă. Soluțiile par atât de simple când sunt descoperite de acestea. Tot ce își doresc de la viață este să aibă un trai liniștit, lipsit de griji.
Cifra 9 – INTERPRETUL
Cei a căror cifră este 9 sunt înzestrați cu talentul de a îi distra pe ceilalți. Generoși și preocupați de bunăstarea celor apropiați, aceștia și-ar da și ultimul bănuț pentru o cauză nobilă. Sunt sociabili și prieteni de nădejde. Aceștia se adaptează cu ușurință în orice mediu.
El este "Mowgli al României". A trăit doi ani în pădure, părăsit de părinţi... Galerie foto! Din seria "ce comanzi şi ce primeşti"! Internetul, capcană pentru cei mai mulţi dintre cumpărăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x