Antena Căutare

Ziua de vineri este norocoasă dacă te pregătești înainte să ieși din casă! Ce ți-au anunțat astrele pentru 24 noiembrie

Urmează o lungă zi de vineri pentru anumite zodii, căci surprizele neplăcute se vor ține la tot pasul. Totuși, unii nativi vor primi vești excelente!

Urmează o lungă zi de vineri pentru anumite zodii, căci surprizele neplăcute se vor ține la tot pasul. Totuși, unii nativi vor primi vești excelente!

Balanțele vor avea parte de o zi norocoasă, mai ales dacă se vor pricepe la ales anturajul. Buna dispoziție și cheful de muncă vor depinde de asta.

Pentru cei din semnul taur se anunță a fi o zi plină și agitată, ce le va consuma multă energie.

La capătul opus sunt scorpionii, care vor sta toată ziua pe gânduri și vor analiza totul în amănunt. Nu ți-ar strica totuși o pauză.

Horoscopul a pregătit o zi interesantă pentru săgetători, care vor avea tendința să caute compania celor dragi.

Capricornii vor afla un secret important în ziua de vineri, dar chibzuit este să îl păstreze doar pentru ei, dacă nu vor să aibă parte de probleme mai târziu. Veștile bune pot să apară la tot pasul!

Cei din zodia pești sunt sfătuiți, conform datelor din horoscop, să asculte sfatul celor din jur și să lucreze în echipă dacă vor să atingă succesul.

Zodiile acestea sunt binecuvântate în anul 2018! Vor avea noroc în bani și în dragoste la tot pasul!

Vărsătorii fug de orice formă de monotonie, chiar dacă pentru asta sunt nevoiți să facă eforturi uriașe. Veștile bune ar putea apărea toată ziua!

Fecioarele se simt în largul lor și chiar le vin idei ce ar putea să le aducă beneficii în plan sentimental și material.

Gemenii vor avea o zi de vineri extrem de leneșă și se vor refugia în confortul propriei locuințe. Urmează un weekend pe placul tău.

Nu putem spune același lucru despre cei din zodia leu, care sunt extrem de greu de mulțumit. Nu ar strica să începi să te mulțumești cu ceea ce ai deja!

Potrivit celor arătate de horoscop, berbecii se țin de șotii, mai ales în plan sentimental. Ai grijă ce decizii iei în această zi de vineri.

Racii au o zi de vineri dificilă, așa că este nevoie să își adune forțele pentru a putea depăși diferitele obstacole.

Roboților le stă bine alături de membrii Casei Regale. Prințul Harry va prezenta o emisiune în prezența unui robot... Flick, cele mai frumoase versuri în memoria Stelei Popescu. Domnul Rimă a ales cuvinte simple, așa cum îi plăcea marii a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x