Antena Căutare

Ziua Jandarmeriei Romane, sarbatorita la Neatza cu Razvan si Dani!

Ziua Jandarmeriei a fost sarbatorita, in direct, in platoul de la Neatza cu Razvan si Dani. Cu aceasta ocazie, au fost organizate mai multe evenimente speciale.

De Ziua Jandarmeriei, a fost acordata distinctia Jandarmul de Onoare al Anului. Insigna onorifica a fost primita de plutonierului Gheorghe-Dan Toth de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Satu Mare. El a salvat de la moarte o fetita de sapte ani, aflata intr-o casa cuprinsa de flacari.

In cadrul manifestarilor prilejuite de Ziua Jandarmeriei Romane, la Monumentul Eroilor Jandarmi din Capitala a avut loc o ceremonie de comemorare a jandarmilor care si-au respectat juramantul, aparand patria si legea cu pretul vietii. Astfel, au fost depuse mai multe coroane cu flori.

Jandarmii demonstreaza ca aceasta nu este doar o simpla slujba, ci o pasiune. Ei se antreneaza din greu pentru a face fata evenimentelor de zi cu zi si practica karate sau alte arte martiale.

O companie aeriana isi taxeaza clientii in functie de greutatea lor corporala... EXPLOZIV! Pirotehnistii, fata in fata cu bomba!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x